Ottelulippu

Ottelulippu

 

Ennen kuin varaat lennot Lontooseen niin on syytä varmistaa, että saat ottelulipun, tavalla tai toisella – tykkimiesten kotipyhättö Emirates on kotiotteluissa täynnä lähes poikkeuksetta.

 

Arsenal Finlandin kautta

Ottelulippuja on luonnollisesti tarjolla vain rajoitettu määrä Arsenal Finlandille, mutta joitakin kappaleita saadaan ottelukohtaisesti myös suomalaisille kannattajille. Lue lisää jäseneksi liittymisestä ja ottelulipuista yhdistys-sivulta. Suosituimmat ottelut varataan täyteen jo useita kuukausia ennen ottelua.

 

Arsenal.comin kautta

Voit liittyä Arsenal.comissa Arsenalin Red Member -jäseneksi, jota kautta sinulla on mahdollisuus ostaa lippu kuukausi ennen ottelua.

Kukin Red member -jäsen voi ostaa yhden lipun per jäsen. Mikäli haluat otteluun kaverisi kanssa, tulee myös kaverillasi olla voimassa oleva Red Member -jäsenyys. Ennen ottelulippujen ostoa, teidän tulee linkittää Red Member -tilinne lipunmyyntijärjestelmässä. Linkityksen jälkeen on mahdollisuus ostaa liput myös linkitetylle kaverille.

Lippujen tullessa myyntiin, on hyvä mennä jonoon n.15-20 minuuttia ennen lipunmyynnin alkua. Lipunmyyntijärjestelmä on hieman kankea, mutta kärsivällisellä odottamisella lipun saanti on mahdollista.

Mikäli lipun saanti ei onnistu heti niiden tullessa myyntiin, niin kausikorttilaisten luopuessa omasta paikastaan otteluun, on tämä vapautuva paikka ostaa Ticket Exchangen kautta. Näitä paikkoja tulee satunnaisesti myyntiin ja niitä on mahdollista saada vielä muutama päivä ennen ottelua. 

Tarkemmat ohjeet löytyvät tästä linkistä: https://www.arsenal.com/membership/howtobuytickets

 

Muilla keinoin

Toki on mahdollista saada lippu myös mahdollisten tuttujen kautta, netin eri Arsenal-forumeista kyselemällä tai seuraamalla Twitter -tilejä. Jos olet halukas maksamaan ylimääräistä helpoista matkajärjestelyistä, esimerkiksi Elämysmatkat järjestää parin päivän pakettireissuja (paketissa lennot, majoitus ja otteluliput).

 

Vieraspeleihin AFSC Londonin kautta

Vieraspeleihin voit koittaa saada lippuja liittymällä ensin Arsenal Football Supporters Club Lontoon branchiin heidän kotisivujensa kautta. AFSC Londonin jäsenyys on maksullinen, eikä tietenkään takaa suosittujen vieraspelien lippujen saamista.