Ottelulippu

Ottelulippu

 

Ennen kuin varaat lennot Lontooseen niin on syytä varmistaa, että saat ottelulipun, tavalla tai toisella – tykkimiesten kotipyhättö Emirates on kotiotteluissa täynnä lähes poikkeuksetta.

 

Arsenal Finlandin kautta

Ottelulippuja on luonnollisesti tarjolla vain rajoitettu määrä Arsenal Finlandille, mutta joitakin kappaleita saadaan ottelukohtaisesti myös suomalaisille kannattajille. Lue lisää jäseneksi liittymisestä ja ottelulipuista yhdistys-sivulta. Suosituimmat ottelut varataan täyteen jo useita kuukausia ennen ottelua.

 

Arsenal.comista

Voit liittyä Arsenal.comissa Arsenalin Red Member -jäseneksi, jota kautta sinulla on mahdollisuus ostaa lippu kotiotteluun.

Kukin Red Member -jäsen voi ostaa yhden lipun per jäsen. Kaudelle 2023-2024 Arsenal on muuttanut lipunmyyntijärjestelmää. Tätä nykyä lippujen osto-oikeus arvotaan halukkaiden Red Membereiden kesken noin kuukausi ennen ottelua.

Tarkemmat tiedot  "lippuarvonnasta" löytyvät Arsenalin kotisivuilta.

 

Kon-Tiki Sport Travelilta

Arsenal Finland ry:n jäsenet saavat myös alennusta Kon-Tiki Sport Travelilta hankituista ottelumatkapaketeista. Kon-Tiki räätälöi matkan kunkin tarpeen mukaan. Pyydä matkatarjousta sähköpostitse osoitteesta sport@kontiki.fi ja kerro olevasi Arsenal Finland ry:n jäsen, niin saat 5 % alennuksen matkapaketisti. Huomoithan, että Kon-Tiki myy aina kokonaisia matkapaketteja, eikä yksittäisiä ottelulippuja. 

 

Muilla keinoin

Seuralla on myös virallisia kumppaneita, joiden kautta voit hankkia lippuja. Nämä liput ovat yleensä hieman arvokkaampia hospitality-tason lippuja. Viralliset jälleenmyyntikanavat löytyvät osoitteesta: https://www.arsenal.com/news/overseas-agent-ticket-sellers .

 

Emme suosittele

Arsenalin viime aikaiset hyvät otteet ovat nostaneet kiinnostusta päästä katsomaan ottelua Emiratesille. Laittomat mustan pörssin kauppiaat kaupittelevat lippuja eri sivustoilla moninkertaisilla hinnoilla. 

Emme suosittele ostamaan lippuja muita kuin seuran virallisia reittejä pitkin tai Arsenal Finlandin kautta. Laittomasti myytävät liput voivat olla kokonaan huijausta tai sitten et pääse stadionille sisään, koska lippu ei ole sinun nimissäsi.