Keskustelupalstat

 

Keskustelu

 

Netti ja sosiaalinen media on nykypäivänä pullollaan erilaisia keskustelupalstoja ja -alustoja. Tässä muutamia sivustoja ja sosiaalisen median vaihtoehtoja, missä voit liittyä Arsenal -aiheisiin keskusteluihin:

Facebook: Arsenal Finland ry (Official Supporters Club)
Arsenal Finland ry:n virallinen Facebook -ryhmä. Ryhmä on suljettu ja sinne on pääsy kaikilla Ry:n jäsenillä. Ryhmässä tiedotetaan Ry:n toiminnasta, jaetaan kokemuksia ja vinkkejä matsimatkoista sekä keskustellaan päivän polttavista Arsenal -aiheista.

 

Facebook: Arsenal Finland
Epävirallinen Arsenal Finland Facebook -ryhmä. Varsinkin ottelupäivinä keskustelu on hyvinkin vilkasta ja perinteisen "matsitopicin" alle tuleekin satoja kommentteja joka ottelusta. Ryhmä on suljettu, mutta pyytämällä sisäänpääsyä kaikilla kannattajilla on mahdollisuus päästä ryhmään.

 

Twitter
Twitterissä on lukuisia suomalaisia Goonereita, jotka keskustelevat ja kommentoivat Arsenaliin liittyviä asioita useita kertoja viikossa. Twiiteissä keskustellaan mm. otteluista ja pelaajasiirroista. Aktiivisia keskustelijoita ovat esimerkiksi Mikko Meriläinen (@MerilainenMJ), Kari Kanala (@karikanala), Tommi Peuhkurinen (@TomPeuhkurinen), Joona Sorva (@SorvaJoona), Harri Karjala (@HapaKarjala), Jani Harju (@janiharju), Elmo Viljanen (@ElmoViljanen), Nina Varpenius (@nninacarita), Jarkko Hietala (@jarkko_hietala) sekä Aleksi Mäkelä (@Aleksi_7)

 

FinnGooners -blogi

FinnGooners -blogissa on mahdollisuus kommentoida blogikirjoituksia.

 

FutisForum

Perinteinen suomifutiksen keskustelufoorumi, jossa on oma osionsa kansainväliselle jalkapallolle. Keskustelu vaatii rekistesröitymistä.

 

Mikäli sinulla on tiedossa jokin keskustelufoorumi tai muu keskustelupaikka, niin voit ilmoittaa siitä osoitteeseen sihteeri@arsenalfinland.net.