Yhdeksän päivää kauden jatkumiseen

8.6.2020

Vihdoin ja viimeinen se kaunein palaa takaisin. Oi ihana Valioliiga, kuinka sinua on kaivattukaan.

Edellisestä Arsenalin ottelusta on aikaa hieman reilu kolme kuukautta. Ottelua, sen tulosta ja varsinkin itse ottelutapahtumia piti kaivella kaukaa muistin syövereistä. YouTube on kyllä kätevä vempain näihin kohokohtien muisteluihin. Kiitokset siis herroille Hurley, Chen ja Karim tästä keksinnöstä.

Ja niin edellinen Arsenalin ottelu oli siis 7.3 Emiratesilla West Hamia vastaan. Ottelu päättyi Lacazetten maalilla 1-0 voittoon nihkeiden vaiheiden jälkeen. Kuinka moni muistaa millainen maali oli?

Hammers-ottelun jälkeen Arsenal-maailmassa ei ole tapahtunut kovinkaan merkittäviä asioita. George Lewisin hankinta akatemiaan menee samaan kastiin tammikuussa 2017 tehtyyn Cohen Bramallin hankinnan kanssa. Toivotetaan norjalainen kuitenkin tervetulleeksi seuraan. Mikään Hålandin, Flon tai Carewin tasoinen pelaaja hän ei varmastikaan ole, mutta kaikkien tähtien osuessa kohdalleen kyseessä voisi olla Arsenalin oma Joshua King.

Lauantaina pelatusta höntsästä Charltonia vastaan ei ole tarjolla kuin reilut 3 minuuttia kestävä kooste. Kooste piti sisällään kuuden maalin lisäksi Lenon muutaman huipputorjunnan. Mitään isompia johtopäätöksiä tuloksesta, kokoonpanoista tai pelaajien pelipaikoista on turha koosteen pituuden ja vastustajan tason takia tehdä.

Vaikka tämä treenipeli oli mitä oli, eikä sitä edes näytetty missään, niin kyllähän tämä sai fiiliksen nousemaan. Kausi jatkuu yhdeksän päivän kuluttua ja ainakin itse odotan kauden jatkumista jopa enemmän kuin elokuisin uuden alkua. Tilanne sinänsä Arsenalin kannalta ei ole kovin hyvä, mutta pääasia että pelit jatkuvat edes jossain muodossa.

Tällä kertaa näin lyhyesti. Ensi viikolla sitten hieman enemmän siitä mitä fiiliksiä kauden loput ottelut herättävät.

Goonerveljet ja -siskot, koitetaan jaksaa odottaa vielä viikko. Kyllä se rakas sieltä tulee takaisin.